Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Matematik- och programmeringsläger för tjejer och icke-binära

22 oktober, 2021 - 24 oktober, 2021

800SEK

Välkommen till matematik och programmeringsläger för tjejer och icke binära den 22-24 oktober i Lund!

Detta läger arrangeras av Ung Vetenskapssport, Girls in STEM och Kodsport Sverige med finansiellt stöd från Unga Forskare. Lägret riktar sig till gymnasieelever som identifierar sig som tjejer eller icke-binära samt har ett stort intresse eller nyfikenhet för matematik och programmering. Även yngre elever är givetvis välkomna – det viktigaste är ett stort intresse.

Syftet med lägret är att uppmuntra fler tjejer och icke-binära att intressera sig för programmering samt stimulera deras lust för matematik. Målet är också att deltagarna ska få träffa andra likasinnade personer. Du behöver inte ha programmerat sedan tidigare för att vara med på lägret utan det kommer finnas en grupp för fullständiga nybörjare också. Det viktigaste är att du är nyfiken och peppad på att lära dig mer!

Tack vare sponsring från Unga Forskare är kostnaden för lägret endast 800 kr per elev. Hotell ingår. Mat ingår från och med middag på fredagen till och med lunch på söndagen.

För att anmäla elever från er skola eller dig själv privat, fyll i detta formulär: https://forms.gle/cqDsXNyUSpadbMma9 och mejla därefter nicole.hedblom@ungvetenskapssport att formuläret fyllts i.

Läs mer i denna inbjudan och anmäl dig senast 30 september!

Detaljer

Start:
22 oktober, 2021
Slutar:
24 oktober, 2021
Kostnad:
800SEK
Webbplats:
https://ungvetenskapssport.se/blog/2021/09/02/tjejlager/

Plats

Lunds Tekniska Högskola
Lund,Sverige

Arrangörer

Kodsport
Ung Vetenskapssport
Girls In STEM