Ställ ut i Stockholm!

 

Plats: Albanova forskningscenter, Roslagstullsbacken, entrén plan 5.

Datum: 6 mars 2018

Utställningen Unga Forskare Stockholm hålls på Albanova i samarbete med Vetenskapens hus. Här får du en rolig dag och chans att ställa ut ditt projekt i den spännande miljön på Albanova. Vi bjuder på en trevlig aktivitet, som en inspirerande föreläsning, god lunch och vi som arrangörer och juryn med forskare tar väl hand om dig hela dagen. I Stockholm har vi några jurymedlemmar som talar engelska. Du som elev väljer dock själv om du vill presentera på svenska eller engelska och vid behov har vi en svensktalande jurymedlem som tolkar.

På semifinalen i Stockholm delar vi vid sidan av våra vanliga priser även ut ”Unga Forskares Inspirationspris”. Priset går till två av de projekt som även tilldelas finalplatser, och som kommer få hålla en scenpresentation för besökande yngre elever på finalen i Stockholm. Ytterligare två finalprojekt kommer att utses för att få presentera sig själv och sitt projekt kort för Utställningens sponsorer och samarbetspartners på vårt exklusiva partnermingel på finalen. I priset ingår diplom, coachning och hjälp med förberedelser.

Skolklasser och allmänhet är varmt välkomna att besöka oss! Föranmäl besök till Ewa Erixson Carlqvist på Vetenskapens hus på ewaec@kth.se

Varje projekt får en vikvägg att sätta upp posters på, med måtten bredd 85 cm och höjd 185 cm. De som behöver bord kan få det.

Schema 2018

08.00-09.00 Uppsättning av montrar och information
09.00-12.00 Utställning och möte med juryn
12.00-14.00 Juryn sammanträder
12.00-13.00 Lunch och ihoppackning av projekt
13.00-14.00 Inspirationsföreläsning på Vetenskapens hus
14.00-15.00 Prisutdelning

Frågor? Kontakta Ewa Erixson Carlqvist på Vetenskapens hus på ewaec@kth.se eller Jonathan Jilg på Unga Forskare på jonathan.jilg@ungaforskare.se

 

Samarbetspartners